Skip to content

VESLin seminaari lauantaina

11.HETKI!! Ympäristölatastrofi etenee – Mitä on vielä tehtävissä?

Vihreän Elämänsuojelun Liiton järjestämä valtakunnallinen ympäristöseminaari (Lahti 24.11.2012) käsittelee tänäkin vuonna yhdennentoista hetken asiaa eli ympäristön katastrofaalisesti heikkenevää tilaa. Elonkehämme tilaa ja tulevaisuutta pohditaan niin filosofian, ekologian kuin tekniikan ja taloustieteenkin näkökulmista.

Seminaariin oman asiantuntemuksensa tuo edustava joukko maamme johtavia ajattelijoita; ympäristön, ekologian ja talouden asiantuntijoita: filosofi Tere Vadén, evoluutiopaleontologi Mikael Fortelius ja kauppatieteiden tohtori Timo Järvensivu. Edellämainittujen seminaaripuhujien lisäksi kuulemme kiinnostavan paneelikeskustelun teemalla “Ympäristökatastrofi ja älymystön vastuu”. Panelisteina professori Eero Paloheimo, lääkäri Irma Kerppola-Sirola, kalastaja Pentti Linkola ja kulttuuriantropologi Matti Sarmela.

Tilaisuudessa julkaistaan myös VESL:n Pasi Takkisen kirjoittama pamfletti Ympäristöliike 2000-luvulla eli kuinka ympäristöliike ei ymmärrä itseään, toimintaympäristöään eikä tavoitteitaan.

11. Hetki !! -seminaari Lahdessa lauantaina 24.11.2012 klo 11 – 16. Paikkana pääkirjaston auditorio osoitteessa Kirkkokatu 31. Tilaisuuteen on vapaa pääsy. Kirjastossa palvelee kahvila Rakas Vihtori klo 10 – 15.

Tapahtuman Facebook-sivu.

Post a Comment

Your email is never published nor shared. Required fields are marked *
*
*