Skip to content

Kaksijalkainen ympäristövallankumous

Päivitys 22.10.: Wanha Kunnon Google on taas rivakasti laittanut esikatselun kehiin. Mää laitan kyllä koko PDF’n verkkoon tässä piakkoin, kunhan kerkeän.

Jos painetun kappaleen haluua, voi tilata BODilta, mutta helpommalla ja halvemmalla (kympillä) saa suoraan multa (esim. sähköpostitse tere [kissanhäntä] gnu-darwin.org]) ja vielä halvemmalla ilman postikuluja, jos tavatessamme jossain kysyt saman tien.

***

kaksijalka

Kaksijalkainen ympäristövallankumous
on ilmestynyt.

Ympäristövallankumous resurssipulana ja talouskasvun taittumisena on jo alkamassa. Mutta mikään poliittinen ei tapahdu välttämättä. Vallankumous tehdään koska se halutaan, ei siksi että se on pakko tai järkevaää. Tavanomaiset näkemykset vallankumouksesta ovat osa länsimaista perintöä, jota vastaan vallankumous on tehtävä. Siksi ne eivät ole paikalliselle ympäristövallankumoukselle luotettavia apulaisia. Tietokäsitys, joka perustuu päämäärien pyhittämille keinoille, joutuu epäiltyjen listalle.

Tilaa kirja.

Sisällys
Miksi?
Miksi ympäristövallankumous … 1
Mitä?
Ympäristövallankumouksen juuret … 10
Metsän kieli … 12
Kalevala … 15
Seitsemän veljestä … 19
Eräkirjallisuus … 23
Talon riippuvaisuus … 28
Henkinen itsenäisyys … 33
Henkisen ensisijaisuudesta … 44
Ympäristövallankumous ja tiede … 53
Miten?
Alkuperäiskansaistuminen … 61

ISBN 978-952-498-379-2, pehmeäkantinen, 80 sivua

One Comment

  1. Maaria wrote:

    Ensimmäiset 15 sivua on googlen suosiollisella avustuksella luettu. Painetusta on kuitenkin miellyttävämpi jatkaa, vaikka sopis tää hyvin e-kirjaksikin.

    Monday, October 25, 2010 at 3:37 pm | Permalink

Post a Comment

You must be logged in to post a comment.