Skip to content

Kiitos riittää! Kapitalismin kriisistä vaihtoehtoihin

Syysfoorumi 24.10.2009 klo 11-16 @ Vanha kirjastotalo, Tampere

Kärsimme kaikki kapitalismin kriisiytymisestä, mutta kansalaisyhteiskunta on hajaannuksen tilassa. Vaikka ongelmat syvenevät, emme ole onnistuneet luomaan ihmisiä laajalti yhdistävää vaihtoehtoa.

Ympäristökriisi, öljykriisi ja ruokakriisi pahenevat päivä päivältä. Elämme yhä kaupallisemmassa ja markkinavetoisemmassa maailmassa, jossa ihmiselämä ja luonto on alistettu voitontavoittelun välineeksi.

Työttömyys on kasvamassa ja tyytymätttömyys työpaikoilla on suurta. Kuntatalouden ahdinko syvenee ja peruspalvelut ovat vaarassa. Elintasoerot ja köyhyys ovat kasvaneet Suomessa.

Tällainen kehitys on murrettava. On alettava luoda yhdessä vaihtoehtoja.

Yhteinen huolemme vaatii toimintaa. Emme voi saada aikaan tuloksia ilman joukkovoimaa. Kapitalismi pyrkii tekemään meistä kilpailijoita – olkaamme solidaarisia!


Syysfoorumi
elvyttää tamperelaisen kansalaisyhteiskunnan verkostoja ja luo uutta yhteistoimintaa. Keskinäisen viestinnän tehostaminen on ensimmäinen askel. Foorumi toteutetaan niin, että kaikilla on mahdollisuus osallistua keskusteluun.

Tervetuloa avarakatseiseen ja puoluepoliittisesti sitoutumattomaan foorumiin! Foorumin ovat kutsuneet koolle allekirjoittaneet yksityishenkilöt.

Allekirjoittaneet,

Tatu Ahponen, Jari Heinonen, Olli Herranen, Emilia Honkonen, Liisa Huhta, Varpu Jutila, Veera Kaleva, Aarno Karjalainen, Juho Karvinen, Niina Koivuniemi, Joel Kuortti, Veijo Laitinen, Oscar Fresán Landíbar, Sanna Marin, Cai Melakoski, Katariina Mäkinen, Mikko Niemelä, Hannu Oittinen, Hannele Palukka, Rainer Panula, Jarna Pasanen, Jukka Peltokoski, Mikko Perkiö, Pekka Pättiniemi, Antti Ronkainen, Asta Sandbacka, Tanja Siippainen, Juha Suoranta, Marjo Uksila, Marko Ulvila, Tere Vadén, Emilia Kukkalan, Veikko Räntilä.

Ps. Muista myös YK:n päivän rauhankulkue. Lähtö klo 16 Keskustorilta. Kulkueen jälkeen illanvietto Telakalla

Seuraavat suunnittelukokoukset Telakalla ma 28.9. klo 14 ja ma 5.10. klo 18

Post a Comment

You must be logged in to post a comment.