Skip to content

Ennen oli ennen, nyt on nyt, Hankamäen silmin

Tästä se alkaa:

1. Tilanne: Juhani pysäköi auton koulun pihalle ja takapenkillä on kivääri kauniisti kotelossaan.

1970 – Rehtori tulee paikalle, tutkiskelee Juhanin asetta ja näyttää sitten omansa.

2009 – Koulussa tapahtuu yleishälytys. Oppilaat lukitaan luokkiinsa. Rehtori soittaa ATARI-ryhmän, joka vie Juhanin pois. Tunnin kuluttua paikalla ovat Punaisen Ristin, kirkon, lasten ja nuortenpsykiatrian kriisiryhmät antamassa kriisiapua oppilaille ja opettajille.

Nimittäin Hankamäen Jukan hervottoman hauska ja satiirisen tarkkanäköinen mininovelli koulusta ja maailmasta ennen ja nyt. Toivottavasti Jukka julkaisee jo tai pian kaunokirjallisuutta omalla tai kirjallisella nimellä, esim. Erno Hankalinna sopisi hyvin.

Post a Comment

You must be logged in to post a comment.