Skip to content

Ajankuvaa

Uutisia tänään.

Piratebayt sai vuoden vankeustuomion.

Obama armahti kiduttajat.

Jolla on korvat kuulla, kuulkoot.

2 Comments

 1. Marko Panttila wrote:

  Tere, Vaden. Mikäs on sun mielipide Piratebay-sotkusta? Onko homma laillista, ja pitäisikö KAIKEN informaation olla vapaata? Vai onko se jo, lainsäätäjät ja suuryritykset (oikeuksien haltijat) vaan laahaavat kehityksen jäljessä?

  BTW: Milloin tulee toinen osa tuosta “poliisit Tampereen yliopistolla” -pätkästä tänne? Kovasti rupes kiinnostamaan, varsinkin kun en ollut kuullut koko jupakasta mitään ennenkuin joku linkitti ainejärjestömme listalle “Sananvapauden loukkaus Tampereen yliopistossa 15.4.09” -viestin, ja bongasin sieltä sun allekirjoituksen.

  Onko sulle OK, jos linkitän nämä sun sivus ja tuon videon parille keskustelupalstalle? Kun tuo uusi yliopistolaki on herättänyt aika paljon polemiikkiä, ja sä olet kai ollut muutenkin vapaan sanan ja vapaan yliopiston puolustaja, no, aina. (Sinuttelen, koska ollaan sinuteltu aiemminkin..silloin joskus.).

  Saturday, April 18, 2009 at 3:10 am | Permalink
 2. tere wrote:

  a) Kaiken funktionaalisen informaation (tietokoneohjelmat, oppikirjat, tutkimus) pitais olla vapaata. Kaikki muukin info vois olla vapaata. Sellanen malli, jossa taiteilijat myy tuotteita elannokseen, on aika uusi historiallisetsi ja rajoittunut maantietellisesti. En usko etta silla on tulevaisuutta. Vaikka joku sellanen 5 vuotta copyrighttia + 5 vuotta lisaa anomuksesta vois toimia tassa ylimenokautena.

  Pistan linkin ihan just.

  Linkita ihmeessa!

  Tan viikon ohjelmasta yliopistolla ks. http://www.toimivayliopisto.net/article.php?story=toimintaviikko

  (Jostain syysta mun nappiksen skandit katos.)

  Monday, April 20, 2009 at 1:50 pm | Permalink

Post a Comment

You must be logged in to post a comment.