Skip to content

Vähämäki: Itsen alistus

Radio Moreenin Totuusradiossa käsitellään keväällä 2009 Jussi Vähämäen vielä toistaiseksi ilmestymätöntä kirjaa Itsen alistus. Paikalla studiossa ovat Vähämäen itsensä lisäksi Moreenin toimittajat Mikko Pelttari ja Lasse Poser ja vaihtuva vieras. Itsen alistus ilmestyy kevään aikana Liken Polemos-sarjassa.

Kaksituntiset lähetykset tulevat ensi kertaa suorana maanantai-iltaisin 22-24 ja uusinnat samaan aikaa perjantaisin. Ohjelman ensimmäinen tunti kuullaan aina tekstikatkelmaa kirjasta, lukijana Antti Mankonen. Yhteensä ohjelmia kevään mittaan kuullaan yhdeksän.

Ensimmäinen Itsen alistus -radio pidettiin maanantaina 2.3.2009. Ensimmäisen kerran vierailevana keskustelijana oli filosofi Tere Vadén. Uusinta suorana lähetyksenä siis perjantaina 6.3.2009.

Toinen tulee Moreenista tänään.

Suorat lähetykset Moreenin taajuudella 98,4 jos sijainti on 5o kilometriä Näsinneulasta. Muille ja radiottomille lähetyksen tarjoaa interweb, osoitteessa http://www.uta.fi/media/suora/moreeni/simulcast.html. Lähetykset tuodaan mahdollisimman pian myös tänne blogiin kuultavaksi.

Post a Comment

You must be logged in to post a comment.