Skip to content

Hesasssa suomalais-ugrilainen projektipäivä

SUOMALAIS-UGRILAINEN PROJEKTIPÄIVÄ
*************************************************************

Aika: ke 12.12.2007 klo 10-17 (sisältää tauot)
Paikka: Mannerheim-sali, Uusi ylioppilastalo (Mannerheimintie 5 A, 5. krs)

Kiinnostaako sinua työskennellä suomalais-ugrilaisten kansojen hyväksi? Toimitko järjestössä, joka haluaisi solmia suhteita suomalais-ugrilaisiin? Oletko kiinnostunut yhteistyöprojekteista?

“Avoin suomalais-ugrilainen yliopisto” järjestää vapaamuotoisen projektipäivän yhdessä HYY:n sukukansavaliokunnan kanssa. “Avoin suomalais-ugrilainen yliopisto” on udmurtialainen kansalaisjärjestö, jonka pyrkimyksenä on opettaa nuorille suomalais-ugrilaisille projektityöskentelyä oman kulttuurin säilyttämiseksi ja kehittämiseksi.
Osallistujiksi tapahtumaan saapuu 15 udmurttia (opettajia, toimittajia, opiskelijoita) ja nyt etsimme myös muita suomalais-ugrilaisia mukaan. Päivän aikana osallistujat esittelevät projektinsa lyhyesti (n. 5-10 min.) Tämän jälkeen
he työskentelevät ryhmissä ja miettivät yhteistyöideoita, jotka puretaan lopuksi. Myös kuunteluoppilaaksi voi tulla. Tapahtuman kieliä ovat englanti ja venäjä, joten ei haittaa, vaikka et osaisi venäjää.
Projektit liittyvät seuraaviin alueisiin: kasvatus, ympäristökasvatus, kulttuurihistoria, perinne
vaatesuunnittelussa, suomalais-ugrilainen turismi,
opiskelija- ja koululaisvaihto ja kansanlääkintään liittyvä tutkimus. Katso tämän hetkinen projekti- ja esitelmälistaus: http://www.webbisivu.com/asyo.aspx?pageid=121534

Lisätietoja ja ilmoittautuminen 7.12.2007 mennessä osoitteeseen ofuunfin at gmail.com tai kirsi.makela at helsinki.fi. Kerro, osallistutko kuunteluoppilaana vai haluatko esitellä projekti-idean.

***************************************************************
“Avoin suomalais ugrilainen yliopisto”
http://www.ofuun.ru (venäjäksi)
http://www.webbisivu.com/asyo (suomeksi)

Sukukansavaliokunta
http://www.helsinki.fi/hyy/skv/
****************************************************************

Post a Comment

You must be logged in to post a comment.