Skip to content

Good copy, bad copy

Post factum, kun Lex Karpela on ollut pari vuotta voimassa:

Apulaisoikeusasiamies Jukka Lindstedt pitää ongelmallisena, että viestintäkulttuuriyksikön johtaja Jukka Liedes lainmuutosta valmistellessaan oli samanaikaisesti jäsenenä tekijänoikeusjärjestöjen johtokunnissa.

Näin. “Ongelmalliselta” kuulostaa rivikansalaisestakin.

No, onneksi netistä löytyy vastalääkettä. Tanskalainen dokumentti Good Copy Bad Copy on loistava. Kannattaa ja saa katsoa. Charles Igwe from Nollywood, Nigeria: “My people have a saying: ‘You can’t be taller and shorter than me at the same time.’ You have to decide. So we say [to Hollywood], you take the high end of the market, we are happy to play elsewhere. This economy has meant that we have had to distill our own peculiar way of making movies.”

Post a Comment

You must be logged in to post a comment.