Skip to content

“Elämämme perusteista – syväekologiaa for dummies”

Ens perjantaina 25.10. kello 15 alkaa Tampereella seminaari “Elämämme perusteista – syväekologiaa for dummies”. Seminaarissa tutustutaan ensi kädessä Lasse Nordlundin ja Maria Dorffin kirjaan “Elämämme perusteista”, mutta luennot avaavat sen teemoista laajemmin yhteiskuntafilosofis-käytännöllisiä kysymyksiä, jotka ovat kokoontumiskertojen aiheena.
Seminaarissa käsitellään ainakin seuraavia kysymyksiä: Mitä syväekologia tarkoittaa?; Miksi jotkut kannattavat syväekologiaa?; Miten yhteiskunnan rakenteet vaikuttavat syväekologisiin kysymyksiin?; Millä tavalla syväekologia on kokemuksellista?

Avoin kaikille. Yliopisto-opiskelijoiden mahdollisuus suorittaa opintopisteitä. Tarkempi kuvaus ja ohjelma täällä.

Post a Comment

Your email is never published nor shared. Required fields are marked *
*
*