Skip to content

Musiikkivuosi 2011

Vuoden löytö: Tenhi. Miten on mahdollista, etten tiennyt tästä ennen? Aivan mestarillista kamaa. Saivo on nimensä mukainen. Herkullista unimusaa.

Vuoden keikka: Blackmore’s Night Finlandia-talolla. Ei sille vaan voi mitään, että Wanha Musta Herra soittaa todella kauniisti. Ei oo menneet reenit hukkaan.

Vuoden pettymys: Yes perui Tallinan keikan. Sitä oli odotettu & oli eturivin paikat. Toisaalta, kun kuulee Tukholman ja Kööpenhaminan performansseja, niin peruminen on kyllä ymmärrettävää. Tai sit ois tarttenu vetää ilman solistia.

Vuoden kitarasoolo: Stewe Howe, Hour of Need (Full Version). Minkä ihmeen takia soolo on jätetty EUR/US-levyltä pois? Se on puhdasta neroutta. Toinen tapaus, jossa vuosikymmenten harjoittelu ei ole mennyt hukkaan. Valitettavasti tota ei enää löydy YouTubelta, syvemmältä netistä ehkä.

Vuoden yllättäjä: vajaamiehinen Accept Saunassa. Asenteella eteenpäin.

Post a Comment

You must be logged in to post a comment.