Skip to content

Apologia 2011

kapinaviive

Apologia 2011:

Tampereen ylioppilasteatteri on huhtikuun 2011 ajan aporeettinen kapakka ja kabaree, jossa yhdistyy poliittinen sisältö ja nautinto. Lukuisista erilaisista numeroista hahmottuva kuukausi ei pyri väkisin yhdistämään urbaanin arjen sirpaleita yhtenäiseksi kokonaisuudeksi, päinvastoin. Ovet avataan yleensä klo 18:00, tule levottomana tai hajamielisena, tule mihin aikaan tahansa.

Vaihtuvan ohjelmiston lisäksi jokaisena iltana esitetään APOLOGIA, kaksiosainen esitys kansallisvaltion edustuksellisen politiikan umpikujasta. Ensimmäisellä puoliajalla näemme kaksi lyhytelokuvaa. Toisella puoliajalla Sokrates, Kriton ja Alkibiades keskustelevat historiallisen kuolemantuomion täytäntöönpanon alla.

Asiaan liittyen julkaisu:

Rohkean reunaan osuuskunnan kolmas julkaisu, sydänsalaman toimittama Kapinaviive julkaistaan 1.4. APOLOGIA-kapakan avajaisiltana. Kirja kokoaa yhteen esseistis-proosallisen katsauksen riemullisen vakavaan kapinaan, repäisee aukkoja nykyisyyteen – kirjoittajina Antti Salminen, Jussi Vähämäki ja Eetu Viren. Lisäksi se sisältää kapakassa esitettävän vuoropuhelun käsikirjoituksen: Sokrateen, Kritonin ja Alkibiadeen keskustelun. Alkusanat: Tere Vadén. Kansi: Jenna Kunnas. Taitto: Mikko Pelttari.

Tere Vadén: Tervehdys
Antti Salminen: Fragmentteja yöstä
Eetu Viren: Pakoviivoja
Jussi Vähämäki: Kurjen tanssi

APOLOGIA
Platonin ongelma
1. näytös
2. näytös
3. näytös

Osta 1.4. alkaen Tampereen ylioppilasteatterin APOLOGIA-kapakassa. 80 sivua – 5€. Julkaisutilaisuudessa – joka alkaa klo 18:15, piakkoin ovien auettua – kuullaan kirjoittajien puheenvuoroja.

Post a Comment

You must be logged in to post a comment.