Skip to content

Cantona: Kill the banks

2 Comments

 1. T Pylkkö wrote:

  Jos pankkien asiakkaat ottavat varansa pankeista pois, niin mikäs estää pankkeja menemästä poliitikko ystäviensä tykö anelemaan “avustuksia ja tukiaisia”. Kyllähän poliitikko on “järkevä” ja ymmärtää, ettei elämää ole ilman pankkeja.

  Sunday, November 21, 2010 at 4:36 pm | Permalink
 2. tere wrote:

  Joo, toihan se tilanne on tälklä hetekellä, eli monet isot pankit on konkassa (vrt. stressitestit), mutta sitä a) ei tartte vielä tunnustaa ja b) tilanteen tullen veronmaksajat pelastaa pankit.

  Kai tossa on sellanen ajatus, että jos “run on the bank” on riittävän yhtäkkinen ja niitä tapahtuisi useampi, ketjureaktio ei olis estettävissä. Siihenhän se menee muutenkin. Niin kauan kun saadaan yksittäisiä Kreikkoja ja Irlanteja pelastettua, homma vielä toimii, mutta kun niitä tulee pari-kolme kerralla, ei enää onnistu.

  Monday, November 22, 2010 at 11:00 am | Permalink

Post a Comment

You must be logged in to post a comment.