Skip to content

Apeironilta uusi julkaisu, Media ja identiteetti

Verhaeghe & Žižek & Vadén & Kurki: Media ja identiteetti

Media ja identiteetti perustuu samannimiseen seminaariin, joka järjestettiin Helsingin yliopiston tiloissa helmikuussa 2010. Tähän kirjaan on koottu Paul Verhaeghen, Tere Vadénin ja Janne Kurjen puheet kyseisestä seminaarista, ja niihin on liitetty kaksi Slavoj Žižekin aihetta sivuavaa tuoretta artikkelia.

Paul Verhaeghelta on aiemmin julkaistu suomeksi teokset Rakkaus yksinäisyyden aikana ja Normaaliudesta ja muista mielenhäiriöistä. Slavoj Žižekin tuotannosta on tätä ennen suomennettu teokset Ideologian ylevä objekti ja Tervetuloa reaalisen autiomaahan! sekä kokoomateokset Politiikkaa, idiootti! ja Pehmeä vallankumous. Tere Vadénin julkaisuihin kuuluvat mm. Ajo ja jälki, Karhun nimi ja Kaksijalkainen ympäristövallankumous. Janne Kurjelta on julkaistu mm. teokset Lacan ja kirjallisuus ja Intellektuellin muotokuva sekä neliosainen Taide ja teos -sarja.

ISBN: 978-952-5538-23-6

Post a Comment

You must be logged in to post a comment.