Skip to content

The net is full of good stuff!

Today, as any other day, the net is full of good stuff.

For starters, I suggest this manifesto from a university occupation in California, the US of a A, Communiqué from an Absent Future.

The main course: “SPECULATIONS ON THE STATIONARY STATE” by Gopal Balakrishnan in New Left Review.

And as dessert, for the connoisseurs of the Finnish language, Jussi Vähämäki, “Kriisiä vai työtä?“:

“On typerää väittää, että kapitalistit ovat vastuussa kriisistä. Eikä se ole vain typerää, vaan myös vaarallista, koska se tekee meistä uhreja ja säälittäviä. … Kriisi kertoo, että hallitsijat eivät enää kykene hallitsemaan kunnolla hallittuja. Tätä hallitsijoiden kykenemättömyyttä vastaanko meidän pitäisi nostaa kaduilla nyrkit pystyyn ja vaatia heitä hallitsemaan meitä tehokkaammin?… Riittämätön alistuminen, liiallinen kapinointi, on kriisin varsinainen syy. Ehkä olisi syytä miettiä, missä tätä riittämätöntä alistumista on tapahtunut, mikä on saanut aikaan kriisin, eikä kiljua hullun lailla enemmän työtä ja tehokkaampaa alistamista.”

Post a Comment

Your email is never published nor shared. Required fields are marked *
*
*