Skip to content

Sustainable societies

Kannattaa tsekata nää raportit, vihdoinkin sellaista politiikka-ohjelmaa, jota kehtaa suositella: // Check out these reports, as far as I can see these policies are good:


http://www.ymparistojakehitys.fi/sustainable_societies.html

2 Comments

  1. Skannasin läpi tuon tiivistelmäpaperin. Ensireaktio on, että kasvuimperatiivin tuomitseminen on hyvä, hierarkioiden ei niin hyvä, ei ainakaan poliitisten. Jopa epäilen, että nämä kaksi lyövät toisiaan korville.

    Sunday, May 17, 2009 at 7:26 pm | Permalink
  2. Linkolalla on pointtinsa. En ole täysin tajunnut, miksi demokraattisissa yhteisöissä elävät ihmiset tyytyisivät elintasoonsa. Paremman elämän – vielä paremman, aina paremman – tavoittelu on syvä viehtymys. Esim. Kuuba tai jokin muu keskiluokan yhteiskunta. Luullaanko, että jos Castrot pannaan viralta ja kaikki ovat vapaita päättämään mitä tekevät, ihmiset tyytyvät siihen mitä heillä nyt on? Ei siinä niin kävisi, siinä kävisi aivan toisin. Ihmiset ryhtyisivät tavoittelemaan korkeampaa elintasoa.

    Sunday, May 17, 2009 at 8:29 pm | Permalink

Post a Comment

You must be logged in to post a comment.