Skip to content

Moreenin yöradio – Karhun nimi, kuusi luentoa luonnosta maanantaina

Päivitys: tänään jatkuu Karhun luenta Moreenissa. Tajusin juuri, että tuotahan voi kuunnella netin kautta myös Moreenin kuuluvuusalueen ulottumattomissa streaminä; tästä osoitteesta. Tänään kello 22-24, ja uusintana perjantaina samaan aikaa.

***
simolin01.jpg

Radio Moreenissa:

Paikallista filosofiaa paikallisradiossa.

Tamperelainen filosofi Tere Vadén julkaisi vuonna 2006 paikallista ajattelua käsittelevän teoksensa Karhun nimi – kuusi luentoa luonnosta.

Kiintoisaan, mutta melko haastavaan teokseen pureudutaan tänä keväänä Moreenin maanantai-illoissa. Tavoitteenamme on tuoda avointa ja tuoretta ajattelua lähelle jokaista Moreenin kuulijaa, näyttää tutut asiat uudessa valossa ja saada jonkinlainen hajujälki siitä, mitä paikallinen ajattelu voisi olla.

Istunnoissamme Tere Vadén pitää itse alustuksen käsillä olevasta luennosta, jonka jälkeen luemme viikon luvun ääneen. Loppuilta keskustellaan ja syvennytään tekstiin. Luvassa on siis äänikirja kommenttiraidalla.

Ensimmäisellä kerralla aiheena on Karhun nimen ensimmäinen luento Kysymys.

Studiossa ovat filosofi Tere Vadénin lisäksi Aikalaisen päätoimittaja Antti Salminen, näyttelijä Piia Soikkeli ja Radio Moreenin toimittajat Mikko Pelttari ja Lasse Poser.

Post a Comment

You must be logged in to post a comment.