Skip to content

Eläinkohu

Oikeutta eläimille ry’n tempaus kuvata kanaloita ja sikaloita salaa ja antaa matskut Ajankohtaiselle kakkoselle on mainio! Kymmenen pistettä ja papukaijamerkki. Sokerina pohjalla maatalousministerin sikalan kuvaaminen.

Rikossyytteet taitaa saada kuvaajat, ehkä myös eläintenkasvattajat … vai miten käynee.

15:22: Oho. Tehotuotanto.net kaatui kävijämäärän takia. Videot näkyvillä silti YouTubessa.

One Comment

 1. Matti.L wrote:

  Juu, papukaijamerkit sekä ajankohtaiselle kakkoselle, että OE:lle.

  Mutta miten lienee – voisiko olla mahdollista, että aiheesta kehkeytyisi jotain rakentavaa ja kehittävää pitemmän päälle? Standardiratkaisuhan tässä olisi, että tapaus – sekä kritiikin esittäjät, että kritiikin materiaalina olevat tapaukset – marginalisoidaan. OE:llä ei altavastaajana ole juurikaan varaa virheisiin. Muutama pieni lipsahdus johon voidaan tarttua ja koko kritiikki pyritään kumoamaan. Toisaalta teollisen eläintuotannon ongelmat esitetään marginaalisina ongelmina, jotka ovat luonnollisia ja joiden kanssa tulee vain oppia elämään. Toiselle osapuolelle sallitaan lipsumisia, toiselle ei. Huoh…

  Kuten aiheesta olleessa keskustelussa MTK:n edustaja totesi, ongelmakohtia on, mutta olemme matkalla kohti parempaa. Elisa Aaltola totesi, että askeleet kohti parempaa ovat aina niin pieniä, että niillä ei ole todellista vaikutusta eläinten oloihin.

  Saa nähdä kuin käy…

  Sunday, December 2, 2007 at 4:04 pm | Permalink

Post a Comment

Your email is never published nor shared. Required fields are marked *
*
*