Skip to content

Vinkkejä kirjamessuille

Helsingin kirjamessuilla on filosofista tematiikkaa tarjolla yltäkyllin aina urheilun etiikasta kulttuurilehtien historiaan. Pari täsmäpoimintaa:

hannula_kansi.png
Perjantaina kello 14 Aleksis Kivi-lavalla julkaistaan EFS ry:n kustantama Mika Hannulan kirja Suomalaisuudesta – erään sukupolven tarina. Kirjassa kysytään mistä puhumme kun puhumme Suomesta ja suomalaisuudesta? Kirja hahmottaa Suomea ja suomalaisuutta monikollisina käsitteinä, kriittisen refleksiivisinä välineinä pohtia keitä me olemme, missä me olemme ja minne olemme kenties menossa.

Sunnuntaina Takauma-lavalla kello 16:00 suomentajat Anna Helle ja Tapani Kilpeläinen keskustelevat Deleuzesta kirjoittajana ja käännettävänä. Haastattelijana on Nuori Voima -lehden päätoimittaja Olli Sinivaara.

Post a Comment

You must be logged in to post a comment.